Marináda s medvědím česnekem 50 g

Medvědí česnek doplněný směsí koření - delikatesní kombinace pro masa, do bylinkového másla či k těstovinám.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Kód: YBO41-0004
44 Kč
Marináda s medvědím česnekem 50 g
Dárek zdarma
Česnekový dárek ke každé objednávce
SKLADEM je za 2 dny u vás
SKLADEM je za 2 dny u vás
Vše na jednom místě
Jedno poštovné za česnek z desítek českých farem

Popis od naší česnekové rodinky

Popisky Jirkovi pomáhají dělat kuchaři milující česnek. Proto u nás najdete nejen strohé popisky od dodavatele, ale reálné použití a doporučení od profesionálních a amatérských kuchařů.

 

Michal Ch. (amatérský kuchař, preferuje asijskou kuchyni)

"Použil jsem tuto marinádu jako koření na ameriky, protože dle složení se to nemůže s bramborou pohádat. Jelikož koření už obsahuje sůl, udělal jsem pokus a brambory už jsem dál nesolil ani nijak nekořenil a výsledek byl super:-). Medvědí česnek zůstal chutný, nezhořkl a upřímně, brambory byly skvěle vychucené i bez přidání dalších dochucovadel ."

Krůtí stehno sous vide s americkými bramborami v marinádě z medvědího česneku

Popis od výrobce

Složení:
Koření (medvědí česnek 31 %, cibule, pepř, česnek), sůl (2,6 % v hotové marinádě), sušená zelenina.

Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech

Marináda je bez konzervačních látek a jde použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček.

Návod k použití:
Přesný postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců (nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).

Maso - nakrájejte na plátky, kostky či nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepřová žebírka. Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky. Optimální doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně pojme marinádu. Není nutno přisolovat!

Recepty

Stále nevíš co z medvědího česneku uvařit? Pro inspiraci Jirka Knobloch přichystal pár receptů z medvědího česneku.  Klikni ZDE a mrkni na ty dobroty. Máš  tajný recept o který se chceš podělit? Napiš nám, rádi ho s tvým jménem zveřejníme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: