Česnekové pasty
Česneková pasta je oblíbená tajná ingredience Jirky Knoblocha. Trochu ho podezíráme, že jí používá i místo té zubní. Ale každopádně právě díky česnekové pastě má vždycky doladěné marinády a omáčky. Navíc jeho „česneková rychlovka“ je legendarní. Stačí přidat do právě uvařených těstovin, nebo prostě jen natřít na rozpečenou bagetku. A všechny chutě jsou uspokojeny.
Česneková pasta přidává do jídel intenzivní česnekovou chuť a zjednodušuje proces přípravy, protože nemusíte každý stroužek loupat.
Česneková pasta je kořeněný krém vyrobený z česneku, olivového oleje, soli a dalších případných ingrediencí, jako jsou bylinky nebo citronová šťáva. Přirpavit si ji můžete i sami doma, ale kde brát pořád čas, že? U nás najdete základní kombinace, které mají široké využití a plnou chuť i aroma.
Náš Jirka Knobloch je pořádný divočák, proto mu dělá náramně dobře Česneková pasta s chilli, která rozproudí krev nejen v dávno uvadlém stroužku česneku.