Nastavení
Vynikající směsi pro jednoduchou výrobu domácích marinád.
S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše, bylinkového másla, salátových zálivek, na vaječné omelety a zapečené brambory.
Česnek lehce povařený a spolu s bylinkami a kořením naložený v bílém víně. V téhle úpravě se dá použít na mnoho způsobů, například na dochucení salátů či jako příloha k masu.
Inspirováno vietnamskou kuchyní, zajímavé dochucovadlo.
Nakládané mladé výhonky česneku jsou křupavou, jemně pikantní přílohou k sýrům či masům.
Česnekové pesto ze stvolů vybrané odrůdy českého česneku.
Křupavé česnekové stvoly ve sladkokyselém nálevu.
Česnek a chilli papričky macerované v extra panenském olivovém oleji. Středně pálivý výrobek.
Zálivka je macerát černého česneku ve vinném octu ochucený fruktózou.
Nacházíte se na straně 8 z 8.