Uzený česnek (5g)
Jemně uzená chuť každému jídlu s lehkým nádechem česneku.
![Dárek zdarma](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/banners/banner_gift.png?61eec1e2)
![SKLADEM je za 2 dny u vás](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/banners/banner_delivery.png?61eec22a)
![Vše na jednom místě](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/banners/banner_house.png?61eec29e)
Popis od naší česnekové rodinky
Péťa L. (amatérská kuchařka, preferuje vegetariánskou kuchyni)
"Naprosto geniální, přidávám ho všude. Jemná kouřová chuť i vůně uzeného česneku je návyková. Jednou zkusíš a už nechceš jinak, prostě už navždy bude mít čestné místo vedle soli a pepře!"
![](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/documents/upload/fotka_web.png)
![Játra na roštu s restovanými fazolkami na uzeném česneku, žampiony a majonézou z černého česneku](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/documents/upload/ochutnavaci/uzenycesnek.jpg)
Michal Ch. (amatérský kuchař, preferuje asijskou kuchyni)
"K obědu jsem uvařil vepřová játra na roštu, restované fazolky s žampiony a uzeným česnekem a majonézou s černým česnekem, exkluzivní záležitost . Ten uzený česnek v těch fazolkách mě úplně odboural:-). Dal tomu strašně zajímavou uzenou chuť, jak kdyby tam byla česneková slanina:-). "
Lukáš Š. (profesionální kuchař, preferuje českou a francouzskou kuchyni)
"Uzený česnek jsem použil zatím v bramboračce, které dodal šmrnc, mile mě to překvapilo! Přidal bych ho do čehokoliv, kam bych dal normální česnek a chtěl uzenou chuť. Je další perfektní doplněk a určitě nebude v mé kuchyni chybět :-D ."
![Bramboračka s žampiony a uzeným česnekem](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/documents/upload/ochutnavaci/uzenycesn.jpg)
![Medailonky s uzeným česnekem](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cesnekovyraj.cz/user/documents/upload/ochutnavaci/medailonkyscesnekem.jpg)
Yveta F.Ž. (profesionální kuchařka, preferuje českou kuchyni)
"Uzený česnek jsem použila do bramborového guláše, kterému dodal úplně jiný rozměr! Hodí se do jakékoliv polévky nebo masového základu, třeba i zamíchat s máslem a rozpéct na bagetce."
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.