Nakládaný česnek
Jirka Knobloch dobře ví, že naložit si takový česnek, to je prostě paráda. Je to možnost, jak rozvinout česnekový potenciál do nevídaných výšin díky jeho kombinaci s nejrůznějšími přísadami – například provensálskými bylinkami, kořením, chilli papričkami nebo dokonce tymiánem.
Všechny tyto úžasné variace nakládaného česneku najdete i u nás v Česnekovém ráji. Kromě milionu různých chutí nakládaný česnek ale nabízí i další velkou výhodu – je to možnost, jak česnek uchovat po velmi dlouhou dobu nejen přes zimu. A možná nejenom česnek? Jirka je totiž mazaný a už dávno přišel na to, že jedinečná česneková chuť prostupuje celou touto zázračnou rostlinkou.
V Česnekovém ráji proto nenakládáme pouze stroužky, ale také úžasně křupavé stvoly či poupata. Bylo by hříchem tyto zázraky přírody nevyužít. Naložením česnek ztrácí na štiplavosti, je jemnější a křehčí. Proto má téměř univerzální použití a přidávat jej můžete k masu, rybám, zelenině, do salátů, polévek či gulášů. Stane se také skvělou chuťovkou na obloženou mísu (no na tu záchodovou ne).
Nejprodávanější
Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
Česnek lze naložit téměř do čehokoli
Nabízíme nakládaný česnek v oleji, nakládaný česnek v soli nebo sladkokyselém nálevu. Nechybí ani nakládaný česnek v octu a pro opravdové gurmány jej nakládáme i do vína či medu. Pochutnat si kromě česneku můžete i na samotném nálevu, ten můžete hezky využít jako zálivku na salát, příměs na marinování masa nebo jej prostě přidat do omáčky. Vniveč nepřijde nic, a přesně tak to má být.
Pokud milujete nakládaný česnek, tak přesně podle vaší chuti budou určitě také česnekové zálivky a octy, se kterými si vytvoříte lahodné zeleninové či těstovinové saláty. Jemnou česnekovou chuť nabídne černý česnek, který je zajímavou a sladkou alternativou toho klasického.

 
                                 
                                 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                    
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            

