Kuřecí kousky s těstovinami

Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme sůl, grilovací koření, najemno nakrájenou cibulku, naložený česnek a čerstvou bazalku. Zakapeme česnekovým olejem a necháme asi hodinku odležet. 
 
Rozehřejeme pánev, dáme trochu olivového oleje, vložíme maso a orestujeme. Lehce podlijeme vývarem, ale jen tak, aby se maso nepřipékalo, dusíme, dokud není maso hotové. Pak pomalu podléváme smetanou, přidáme nálev z česneku, dochutíme dle přání a zredukujeme na krémovou omáčku. Kombinace smetany, naloženého česneku a masa dá jídlu skvělou chuť!
 
Ingredience naleznete zde: 
namísto čerstvé bazalky a nakládaného česneku lze použít česneková pasta s bazalkou,  
 
Od naší ochutnávačky Yvety